DEBOTI Vitorlás Oktatóközpont, Miskolc

Oktatási helyszín 1: Nyékládháza, Gólem-tó

Oktatási helyszín 2: Balaton

 

Egyéni  időpontot egyeztetésre magánszemély, és csoportok részére is lehetőség van! 

2 napos képzés díja 30.000.-Ft.

3 napos képzés díja 45.000.-Ft.

Extra napok díjai:  15.000 Ft.

Csoportok (minimum 5 fő) jelentkezése esetén kedvezményt biztosítunk.

Előzetes jelentkezés szükséges telefonon 70-314-9095 vagy e-mailben a debotivse@gmail.com címen.

A fenti díj a szállást, étkezést, utazást nem tartalmazza, de igény szerint tudunk - előzetes jelzés alapján - mindenben segíteni.

 

Az oktatás első napján szintfelméréssel kezdünk, a továbbiakban mindenki a saját szintjéhez igazodó feladatokat fog kapni. A vitorlázás Laser, Kalóz, 470-es (svertes tipusú), hajókon, a Balatonon tőkesúlyos hajón történik.


A vitorlásoktatás egész napos, tematikus programokból áll. Elsődleges célunk az önállóság minél magasabb fokú elsajátítása, ezért megtanuljuk a hajók helyes összeszerelését, leszerelését, vízretételét, kivételét. Gyakorolni fogjuk a helyes hajóvezetést, súlypont elhelyezést, schottolást, fordulást, perdülést (haulzolás), bójavételt, kikötést, kishajók esetében a hajó visszaállítást. Igény esetén átbeszéljük az alapvető versenyszabályokat, verseny taktikai elemeket.


Kötelező biztonsági felszerelést biztosítunk, a résztvevőknek a normál sportfelszerelésen túl (edzőcipő,hosszúnadrág, aláöltözet,napszümeg, vékony hosszú ujjú felső,esőkabát) más ruházatra nincs szüksége, azonban ebből a ruházatból duplán kell készülni.


A részvétel elfogadása jelentkezési sorrendben történik. Minimum csoportlétszám 3 fő (az oktatás 1 vagy 2 fő esetén is megtartásra kerülhet, de ez esetben a részvétel díját 3 fő díjösszegig kiegészíteni szükséges).